close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Suntem RIVAIL METAL CONSTRUCT SRL din Bucuresti si de peste 24 de ani producem mobila la comanda atat pentru sectorul rezidential cat si pentru cel de business si comercial.

  Zi de zi, entuziasmati de noi proiecte, producem mobila de calitate si ne slefuim talentul pentru ca tu sa ai exact ceea ce iti doresti: o mobila de bucatarie, living sau dormitor care sa iti ofere confort si sa aiba un aspect frumos si elegant.

  Din PAL sau MDF vopsit, realizam mobila la comanda pornind de la o idee. Simtul estetic si experienta ne sunt aliati de nadejde iar utilajele cu care am dotat hala de productie ne sustin ideile indiferent cat de complicate sunt.

  Proiectanti, designeri, ingineri, CNC-isti, montatori, toti in egala masura de implicam 100% pentru a realiza si a duce la bun sfarsit fiecare proiect, mic sau mare. Iti oferim servicii complete si tot suportul nostru pentru o mobila de inalta calitate la preturi de producator.

   

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles